Der er visse ting i vores fødevarer, som man bør undgå sammen med indtagelse af stofskiftemedicin. Ting som hæmmer optagelsen af medicin.
En af lægerne fra temadagen i Århus den 23. maj 2012 kom med den pointe, at man som person ikke bør fokusere så meget på, men derimod indtage sin dosis på samme tid hver dag. Er det så sammen med morgenmaden, og denne indeholder noget, som hæmmer optagelse, så indstiller man dosis herefter, til man er velreguleret.
Dette bør selvfølgelig følges op af lægeligt samspil samt blodprøver til at understøtte resultaterne. Og som altid skal man mærke efter på sin egen krop.
Slutteligt et ganske passende digt af Benny Andersen...
Rejer gir tørre hornhinder
fedt gir filipenser
pandekager ligger for fladt i maven
flæsk er ikke godt for hjertet
fisk er ikke godt for slagteren
kylling er ikke godt for kyllingen
frikadeller er ikke godt for noget
undgå sagosuppe under svangerskabet
undgå løg under ægteskabet
sødt er syndigt
surt er farligt
salt forkorter livet
bittert trækker det i langdrag
marmelade gir slatne ører
labskovs trækker svømmeblæren sammen
æg får armene til at sidde skævt
ost påvirker lugtesansen
peberrod påvirker smagen
småkager påvirker hørelsen
radiser indskrænker horisonten
ærter standser udviklingen
blomkål tager udsigten
morgenmad tager appetitten
natmad skærper den
mad er ikke godt for maven
livet er usundt
haps
haps
haps
Webmaster:
Michael Vilhelmsen Sidst opdateret: 20-08-2016 Denne sides adresse: mivi.dk/mivi/stofskiftet/behandlingsmuligheder/medicinogkost/ index.php |